Smart Industry Blog | Manufacturing | Innovation | Technology | Read our blog
financiering innovatie

Event ‘Innovatie Ontketend Smart Trade & Logistics’

"Het event staat in het teken van de Smart Trade in de sector Logistiek, met een focus op 'smart' uitdagingen en oplossingen"

De Kamer van Koophandel organiseert op woensdag 25 januari 2017 het event ‘Innovatie Ontketend, Smart Trade & Logistics’. Met dit event kan het MKB het oplossende vermogen inzetten voor innovatie-uitdagingen van het grootbedrijf.

Op deze middag staat het event geheel in het teken van de Smart Trade in de sector Logistiek, met een focus op ‘smart’ uitdagingen en oplossingen. Deze middag wordt gehouden bij Studio’s Aalsmeer.

Innovatie-uitdagingen van bedrijven staan centraal

Tijdens dit event worden innovatie-uitdagingen door bedrijven (uitdagers)gepitched. Partijen die een of meer uitdagingen inbrengen zijn:

  • CB Logistics
  • PostNL
  • F-35 Industrial Logistics Lead (voor JSF)
  • Flora Holland
  • Gemeente Amsterdam

Met een aantal andere bedrijven zijn we nog in gesprek voor extra uitdagingen. Na de pitches krijgt u op de Kennismakingsmarkt de gelegenheid om onder vier ogen uw idee/oplossing te delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de door u ingebrachte oplossing of ze met u in zee willen gaan. Om u een idee te geven waar de uitdagingen over kunnen gaan. Zie hier.

Innovatie ondersteuning

Op de informatiemarkt zijn diverse standjes aanwezig met interessante partners in het domein van innovatie. Stagiaires, internationale uitdagingen, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies.

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u als ondernemer ook de focus op smart oplossingen en denkt u dat deze bijeenkomst voor u interessant is? Bekijk hier alvast een impressiefilmpje van een vergelijkbaar event over Aerospace en Smart Industry, over samenwerking tussen grootbedrijf en MKB. Zo ja, dan hopen wij u deze middag te ontvangen als bezoeker.

Meer informatie en aanmelden?

https://www.b2match.eu/logistics2016

Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst?

U kunt het best contact opnemen met Ton Geuzendam

M           +31 652 505 960

E             ton.geuzendam@kvk.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Post Navigation