Smart Industry Blog | Manufacturing | Innovation | Technology | Read our blog
Internet of Things

SAVE THE DATE: Smart Industry Jaarevent 2017

"Het programma staat dit jaar in het teken van Slimmer Netwerken"

Het Smart Industry Jaarevent vindt plaats op donderdagmiddag 16 februari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Het programma staat dit jaar in het teken van Slimmer Netwerken. We starten om 13:00 uur en sluiten om 17:00 uur af met een borrel.

Inhoud/programma:

Update over de ontwikkeling van Smart Industry in Nederland door Arnold Stokking (TNO) en Janika Horváth (KvK) vanuit de Stuurgroep Smart Industry Keynote Willem Vermeend, internet ondernemer, investeerder, aanjager van Doorbraakprojecten ICT in het MKB, Special Envoy FinTech en lid van de Stuurgroep Smart Industry Inspiratie van andere ondernemers: via 1-op-1 speeddates met ondernemers of andere aanwezigen: u bepaalt met wie u kennis wilt maken via verdiepingssessies met innovatieve ondernemers die vertellen over hun Smart Industry ervaringen: de do’s en de don’ts via een netwerkmarkt waar actieve Smart Industry-ondernemers zich presenteren en informatie over de verschillende Fieldlabs te vinden is.

Het Smart Industry Jaarevent is voor ondernemers en met ondernemers en stakeholders aan het woord. U kunt ook uw eigen ervaringen met Smart Industry delen tijdens het event. Laat het ons weten als u daar interesse in heeft.

Meld u aan via de link

Gefaciliteerd door de Kamer van Koophandel en TNO en mede gefinancierd vanuit de MIT-subsidieregeling voor netwerkactiviteiten via het TKI HTSM, namens de Stuurgroep Smart Industry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Post Navigation